3 thoughts on “transformer table.

  1. I’m going to print up some hard copies for the Emerald City cvnientoon, so I’d be happy to mail you one! I’m looking into getting an Etsy store started up, so that would make it all the easier.

  2. Hyvä että on edes tuo kookosrasva vaikka se ei kovin suurta suojaa tuokaan.EU nimittäin kieltää sinkkioksidin käytön aurinkotuotteissa-> ei enää fysikaalisia voiteita!, jäljelle jäävät vain kemialliset suojet (erittäin huono vaihtoehto), vaate (…) ja kookosrasva (alhainen suojakerroin).Sinkkioksidi ei ole vaarallinen millään tapaa, EU vain vielä tutkii sen antaman suojan määrää.Käsittääkseni takana on suurten ei-luonnonmukaisten valmistajien lobbausta…Turvallisin vaihtoehto olisi fysikaalinen suoja mutta pelkkä titaanidioksidi ei riitä, tarvittaisiin tuo tällä haavaa kielletty sinkkioksidi.

  3. Because [you don’t believe what Christians do], you’re all left feet on this one.I don’t see what that non sequitur has to do with anything. I’m just asking. I thought there might be some actual, substantive basis for the desire to compare Obama to a — or the — Saviour, but it sounds like there isn’t after all.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *