New Google Bar

A new Google bar helps you navigate quickly between products. I love how Google is moving quickly with their design. For such a large team, they’re pretty nimble. +1

One thought on “New Google Bar

  1. Willem zegt: WillemGisteren deze KAYAKoustic Live voor het eerst beluisterd. Dit zijn mijn begiidnnven:Het is een prettig intiem album geworden en Kayak zet een goede performance neer.Heeft de mastering plaatsgevonden op de B&W Nautilus 801? Ik weet natuurlijk niet hoe de mixage is, maar het eerste wat mij opviel aan de CD is dat deze wat dof klinkt en niet sprankelend is. (Ik heb zelf Nautilus 803 speakers.) Tevens is het stereobeeld bij enkele nummers vrij smal, maar dit kan een bewuste keuze zijn.Waar ik mij bij veel (vooral) hedendaagse produkties groen en geel aan erger is het gebrek aan dynamiek, bij KAYAKoustic is deze niet onaardig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *